вторник, 12 март 2024 г.

какъв подарък да купя за великден

  Какъв подарък да купя за Великден???

За направата на подарък за нечий празник се влага преди всичко чувство и усещане за радост, спокойствие и любов.

Това е хоби не работа, стане ли работа се губи магията и усещането за празник в изделието. Твореца в мен кипи от желание да се състезава, и надскача въображението си с всяко следващо произведение. 

Не мислиш какво клиента търси, а че в ръцете държиш бяло платно чакашто търпеливо каво ще се получи на финал. Просто като бърз влак идеята прелита през ума и ти бързаш да запомниш колкото се може повече от нея и да я пресъздадеш в творба. Цяла година вложен трут и любов, за един бленуван миг да зарадваш някой клиент и да вкараш някъкъв празничен дух в домовете им. 

Обужавам Великден, този празник създава един семеен уют, като прегрътка която те отешава и за един мик искаш да оставиш грижите, като милувка която премахва болката, самотата дори гнева. Как да не искаш да бъдеш час от таз магия, затова правя тез уникални  Български ръчно изработени декоративни великденски вълнени яйца с уникални изрисувани картини с иглонабиване.

Станете част от голямото ни Великденско семейство, разгледайте и намерете вашето магическо яйце което да краси вашия празник. 

20 модела за вас...

Няма коментари:

Публикуване на коментар